25 -27 Ιουνίου 2017: Συμμετοχή στην 63η παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών FANCY FOOD 2017.

Η συνεχόμενη προσπάθεια για προώθηση των εξαιρετικών προϊόντων μας και στην παγκόσμια αγορά, συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με την συμμετέχοντας σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πηλίου και Β. Σποράδων, με την συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση της εταιρίας Άξιον Αγροτική, θα βρίσκεται στην Νέα Υόρκη, από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου 2017, παρουσιάζοντας τα μοναδικά μας προϊόντα στο περίπτερο Νο. 2007 του εκθεσιακού κέντρου Jacob K. Javits Center.

Μαζί μας θα βρίσκονται και άλλες 12 Οργανώσεις Παραγωγών από την Ελλάδα σε συνεργασία με την Εθνική Κοινοπραξία Ελαιοπαραγωγών Ιταλίας.

Σας προσκαλούμε να έρθετε να αναδείξουμε τον μοναδικό διατροφικό πλούτο της πατρίδας μας παγκοσμίως.

Για την συμμετοχή μας στην έκθεση FANCY FOOD 2017, εξεδόθη το κάτωθι δελτίο τύπου.

Πιστοποιημένα Προϊόντα Οργανώσεων Παραγωγών στη Νέα Υόρκη

Με όχημα την ποιότητα, την καινοτομία και την τεχνολογική υπεροχή, δεκατρείς ελληνικές Οργανώσεις Παραγωγών ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς υπό την καθοδήγηση της εταιρείας ΑΞΙΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και σε συνεργασία με την Εθνική Κοινοπραξία των Ελαιοπαραγωγών Ιταλίας – Consorzio Nazionale Degli Olivicoltori (CNO), πρόκειται να παρουσιάσουν στην θερινή έκθεση τροφίμων και ποτών FANCY FOOD SHOW 2017, τα αποτελέσματα της μεταξύ τους συνεργασίας σε επίπεδο ιχνηλασιμότητας με τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα τους.

Στο περίπτερο Νο 2007, με τίτλο PRODUCER ORGANISATIONS΄ CERTIFIED PRODUCTS (Πιστοποιημένα Προϊόντα Οργανώσεων Παραγωγών) θα μπορείτε να ενημερωθείτε για:

  • Τα συστήματα ποιότητας και ιχνηλασιμότητας τα οποία εφαρμόζονται στις εγκαταστάσεις των φορέων στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΟΕΦ
  • Τα καινοτόμα εργαλεία ευφυούς γεωργίας τα οποία έχουν υιοθετήσει οι ελληνικές
  • Οργανώσεις Παραγωγών, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της ελαιοκαλλιέργειας καθώς και της μεταποίησης της πρώτης ύλης.

Γιατί Ιχνηλασιμότητα;

Για την προστασία του καταναλωτή
Για την προστασία του περιβάλλοντος
Για την παραγωγή ποιοτικών τροφίμων

Σας περιμένουμε, στο εκθεσιακό κέντρο Jacob K. Javits Center, στη Νέα Υόρκη στις 25 – 27 Ιουνίου, 2017 για να γνωρίσετε τα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα, από τις Οργανώσεις Παραγωγών Ευβοίας, Ζακύνθου, Θεσπρωτίας-Πρέβεζας, Κυνουρίας, Λιβαδειάς, Μεραμβέλλου, Μεσολογγίου-Ναυπακτίας, Μονοπατίου, Πεζών, Πηλίου-Β.Σποράδων, Πολυγύρου, Χαλκιδικής, Χανίων και CNO Ιταλίας.

Πίσω στις Ανακοινώσεις