Ελάχιστα γνωρίζω να σας πω για τα θέματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, τους «εκτελεστές της Βάρης» και το σκάνδαλο Novartis εννοώ. Όμως, όπως διάβασα στον Τύπο – αλήθεια ή ψέμματα, θα σας γελάσω – και οι δύο υποθέσεις σε χρήμα αθροίζουν περί τα 20 (από κάποιο φορτίο κοκαΐνης που κάπου «χάθηκε») συν 28 (από κάποια «φακελάκια») εκ. €, ίσον 48 εκ € το σύνολο.

Με άλλα λόγια είναι περίπου όσα τα 45 εκ. € των προγραμμάτων ΟΕΦ – Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων. Και μάλιστα, ακόμα είναι ανεξιχνίαστο και σε νομική εκκρεμότητα το «πρωτοφανές σκάνδαλο» των πλαστών εγγυητικών επιστολών, σύμφωνα με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (16/04/2015) που δικαίωσε το olivenews.gr και εμένα, απορρίπτοντας την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των Foodstandard – Στέλιου Δρυ.

Αναρωτιέμαι, πόσοι ελαιοπαραγωγοί που – δικαιολογημένα – συγκινήθηκαν για τις υποθέσεις της Noavrtis και της εκτέλεσης στην Βάρη, επέδειξαν την ίδια συγκίνηση και ενδιαφέρον, όλα αυτά τα χρόνια για τα προγράμματα ΟΕΦ, τα οποία άλλωστε σχετίζονται με το εισόδημα τους που και φέτος και πέρυσι γνωρίζει μια συνεχή κατρακύλα.

The post Οι εκτελεστές της Βάρης, η Novartis και οι ΟΕΦ appeared first on olivenews.gr.

Προσθήκη νέου σχολίου

ΦΑΣΑ